1. ORIENTEERING TRIANGLE

Objavio/la Duhek srijeda, 30. svibnja 2007.

Prvo ovogodišnje natjecanje koje je organizirao naš Klub je iza nas. Na sprintovima se okupilo stotinjak natjecatelja, a na preziznoj orijentaciji i MBO nastupilo ih je pedesetak. Po lijepom vremenu i uspješnoj organizaciji svi natjecatelji su bili zadovoljni ostvarenim rezultatima i doživljenim novim iskustvom.
Svi rezultati kao i prolazna vremena nalaze se na stranicama natjecanja. Na stranicama natjecanja mogu se pogledati fotografije sa natjecanja te pronači linkove na stranice Klubova sudionika i njihove reakcije.
Već sljedećeg dana po završetku triangla napravljena je nova školska orijentacijska karta - Gornji Mihaljevec. U samoj školi profesorica tjelesnog Dijana Radek napravila je prezentaciju o orijentacijskom trčanju.
U utorak je naša Dopredsjednica Kluba Ivana Kočila na satovima tjelesnog pobliže učenicima 5.-8- razreda objasnila kartu.
Samo natjecanje za prvenstvo škole napravljeno je tako da su učenici podijeljeni u četiri kategorije. Mlađi dječaci i djevojčice, tj. učenici 5. i 6. razreda te stariji dječaci i djevojčice učenici 7. i 8. razreda. Startali su po kategorijama u grupi od dva ili tri učenika. poslije samog natjecanja provjereni su kontrolni kartoni i vremena.
Podijeljene su nagrade za najbolje tri grupe u kategoriji. Desila se i jedna za nas orijentaciste česta situacija- "Šlepanje". Tako su se pošlepali mlađi dječaci. Te se dogodila diskvalifikacija jer je prva grupa otišla na krivu KT, a svi ostali za njima. U toj kategoriji su samo dvije ekipe uspješno prošle stazu.
Danas, 1. lipnja neki od članova su trčali gradsku trku grada Varaždinskih Toplica. Naravno naš član Siniša Kovač je pobijedio.

0 komentari

Objavi komentar

Zabranjeni su uvredljivi i nepotpisani kometari. Svaki komentar podliježe provjeri.